Ashtanga Yoga Stockholm

Yogaträning som ger dig balans i vardagen

Om oss

Vi är en yogastudio där vi specialiserar oss på Ashtanga Yoga. Hos oss är hela familjen välkommen att träna och vi har yogakurser för alla nivåer och åldrar. Bli starkare, smidigare och hitta mer fokus utifrån dina egna förutsättningar. Vi ger dig verktygen som hjälper dig på vägen.

Våra yogalärare

Alla vi som undervisar i yoga har många års erfarenhet av egen träning och har gått i lära i ett flertal år innan vi började med undervisning. Det är för oss viktigt att vi själva utövar yoga regelbundet för att kunna förmedla den till dig på bästa möjliga sätt.

Vi lägger stor vikt vid egen vidareutbildning och reser regelbundet antingen till Mysore för att studera under familjen Jois (släktingar till grundaren av inriktingen Ashtanga Yoga) eller andra auktoriserade lärare i Ashtanga Yoga.

Ett flertal av oss har koppling till andra former av läraryrken, till exempel som danslärare eller gymnasierlärare. Pedgagogiken och att förmedla våra kunskaper på bästa möjliga sätt ligger oss varmt om hjärtat.

Vi har ett nära samarbete med en osteopat och en kiropraktor samt mycket erfarenhet av att arbeta med elever som har någon form av sjukdom eller skada. Det gör att du kan känna dig trygg i vår studio. Berätta alltid för oss om du har någon form av kroppslig problematik så att vi kan anpassa träningen till dina förutsättningar. Vi vill att du ska hitta en yoga som fungerar för dig och som du kan bära med dig under resten av livet.

Förutom våra egna duktiga lärare bjuder vi med jämna mellanrum in några av världens mest erfarna yogalärare för intensiva workshops och specialkurser.

Välkommen till vår yogastudio!

Välkommen att börja träna Ashtanga Yoga hos oss!